Blånissebuss i Målselv

images

Folk snur seg, vinker og smiler når de møter Blånissebussen i Målselv. Sjåfør Erik Bjørkeng og Målselv Taxi er stolte over at den kommende store familieparken i nord skal bygges i Målselv.

– Blånisselandet vil bli kjempeflott. Nå skal det bare et felles løft til så blir blånisselandet i Målselv en realitet, sa Reidun L. Traasdahl Nilsen på vegne av Blånisselandet i Målselv ASA under pressekonferansen på Målselv Taxi i går.

Bildet: Fra venstre grunneiere Bjørn E. Rognmo og Albert Fosli, drosjesjåfører Erik Bjørkeng og Herleif Johansen Målselv Taxi, samt grunneier og informasjonssjef for Blånisselandet Reidun L. Traasdahl Nilsen.

m1147948978

Både Målselv Taxi og grunneiere i Myrefjell var samla da Blånissebussen ble lansert på drosjesentralen i Målselv i går.

– Alle som har unger vet at de i stor grad bestemmer familiens ferievalg. Troms blir i dag i ofte valgt bort, fordi vi ikke har en temapark av stort format. Blånisselandet i Målselv vil etter fire års drift ha ca 100.000 besøkende. Rundt 30.000 av disse vil være turister som kommer reisende for å oppleve temaparken. De fleste besøker parken en eller to dager og bruker resten av tida på opplevelser i Målselv og resten av regionen. Tenk hvilke ringvirkninger det vil gi for hoteller, handel, transport osv, sier Traasdahl Nilsen.

Blånisslandet i Målselv har et godt fundament gjennom avtalen med NRK og de 10 mill. kronene som allerede er lagt i bunnen av investorer. Men for å få parken i mål trengs 20 mill. kroner innen oktober i år. Disse er innen rekkevidde gjennom aksjesalg. Men aller helst bør man få på plass rundt 40 mill. kroner for at parken skal bli den aller beste.

– Det er viktig at både bedrifter og privatpersoner kjøper aksjer nå. Ikke vent til bursdagen eller konfirmasjonen. Nå haster det med å få aksjesalget i boks. Hver eneste aksje teller og bidrar til vekst og blomstring i Målselv og resten av regionen, sier Traasdahl Nilsen.  Nøkkelen til flere arbeidsplasser og vekst i distriktet er samarbeid, samarbeid og atter samarbeid. Det har grunneierne i Myrefjell sett, det samme med Målselv Taxi og alle de andre som sterkt har bidratt til å realisere Blånisselandet.

– Vi håper at Blånissebussen vil være en inspirasjon til hver og en av oss om å bidra til samfunnsutvikling ved å kjøpe aksjer og være ambassadører for Blånisseland – samtidig som bussen sprer glede og smil i hverdagen, sier Traasdahl Nilsen. God tur!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *