Håndtering av sulten mage og viktige valg

Vi har alle vært der. Du har nettopp kjøpt deg ny bolig, din drømmebolig, og skal sette i gang med renovering, oppussing og innredning. Muligens alt på én gang. Du har kanskje akkurat revet ut det gamle kjøkkenet fra 70-tallet og står igjen med fire lags tapet, svetten drypper og energien synker. Du er tom for energi og trenger påfyll. Raskt.

Når magen er tom, stopper det brått opp

Det siste du vil er å ta bilen og hente noe mat, det tar for lang tid. Lete frem og tilbake på ulike nettsteder er heller ikke der du ønsker å kaste bort tiden og energien din på. Bare tanken på mat gir deg vann i munnen, gode råd er dyre, og enkle valg føles alt annet enn enkle. Det er nemlig ikke bare maten du skal ta hensyn til. Det er valg av kjøkken, fliser, gardiner og møbler. Men tilbake til maten. Hva var det du hadde lyst på? Skulle det være sushi, asiatisk, vegetar eller kanskje thaimaten som du så sårt har savnet, helt siden du var i Phuket i fjor?

Lettvint, trygt og godt

Det enkleste vi kan gjøre i en stresset hverdag hvor tiden ikke helt strekker til, og man kun ønsker enkle og kjappe løsninger, er å ta feil beslutning eller gjøre noe vi vet vi ikke burde. Nettopp i en slik situasjon, hvor man kanskje er sliten, stresset og bare ønsker en kjapp løsning. Det er lite fristende å bruke mye tid på noe som i utgangspunktet påvirker stressfaktoren. Men det finnes løsninger. En løsning som har mange ulike restauranter på samme side. Valget er enkelt. Du tenker på thaimat, søker opp og trykker på finn thaimat her. Du bestiller og betaler. Velger om de skal komme hjem til deg med maten eller om du skal hente den selv. Ferdig! Nå kan du ta deg en pust i bakken og heller tenke på de andre tingene som du også må ta stilling til.

 

Valgets kvaler

Mens du sitter og venter, og dagdrømmer om middagen din som kommer på døren hvert øyeblikk, ser du ut vinduer og kommer umiddelbart på solskjermingen og gardinene du skulle ha bestilt. Det var også et av punktene dine. For hvem bruker ikke mye energi på akkurat det å ta stilling til slike valg, når man først skal designe og innrede sin egen bolig. Du googler opp diverse gardiner her, trykker på den første linken som dukker opp på søket og starter inspirasjonsjakten på de perfekte gardinene. Kanskje rekker du å ende valget av gardiner før det ringer på døren din, og maten blir levert, kanskje ikke. Men magen er uansett på vei til å få energi og påfyll igjen, og du kan fokusere på det du skal. Mett og fornøyd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *