Om oss

Hva er Blånisselandet i Målselv?

I Blånisselandet kan vi ha det like morsomt og spennende som nissene – leke, ake, gå på ski og skøyter, fiske, klatre og mye mer. På bondegården bor husfolk og rødnisser. Der kan du hilse på dyr, smake stabbursmat, og kanskje nisse noen nissetreker og nissegleder slik rødnisseungene gjør? Både rødnisser og blånisser plukker blåbær på Månetoppen, og der feirer også rødnissene Langluefest hvert år. En kortluenisse som har nisset nok streker og gleder og ellers kan god nisseskikk kan gå opp til Den store Langlueprøven. Vi kan også reise til Månetoppen, både med hest og reinsdyr, og hva som kan skje der – det vet vi jo ikke før vi kommer dit….

Selskapet Blånisselandet i Målselv ASA ble etablert i november 2005 og har så langt blitt kapitalisert gjennom Målselv Utvikling, som har stått for nødvendig prosjektering og formalisering av rettigheter.

Familieparken ”Blånisselandet i Målselv” skal etter 4 år med drift ha minst 100.000 besøkende årlig og generere et overskudd minst tilsvarende alternativ plassering av investerte midler.

Selskapet skal ha en årlig resultatgrad på minimum 9 % etter noen års drift. Selskapet vil bruke overskuddet de første 5 år til å ekspandere virksomheten med flere fasiliteter / anlegg og ansatte for å skape større overskudd i fremtiden.

Temaparken skal etter to års drift være et begrep i regionen slik at minst 75% av markedsnedslagsfeltet har uhjulpet kunnskap om parken.

 

om oss

 

Styret i Blånisselandet består av:
Erlend Rian, styreleder
Inger-Gunn Sande, styremedlem
Are Eriksen, styremedlem
Christian Overvaag, styremedlem
Arne Bergland, styremedlem
Anne Kristin Brekke, styremedlem
Gudny Ingebjørg Hagen, styremedlem